Tijdelijke DTPer: direct starten

Tijdelijke DTPer: direct starten

Je zoekt een tijdelijke DTP’er, bijvoorbeeld voor projecten met een strakke deadline of bij seizoensgebonden werkdruk. Ik ben flexibel beschikbaar, zowel bij afwezigheid van vaste medewerkers als wanneer je zoekt naar specifieke expertise. Dus gaat het om complexe lay-outs in PDF’s of gaat er een vaste medewerker met verlof? Ik help je er graag bij.

Bij ad-hoc klussen en spoedopdrachten

Waarschijnlijk moet het werk eigenlijk ‘gisteren af’ of gaat het om een ad hoc-klus waarvoor je momenteel geen mensen hebt. Dan ben ik de tijdelijke DTP’er die je flexibel kunt inschakelen. Ik ga ermee aan de slag, door het project moeiteloos op te pakken of over te nemen. Dat lukt me dankzij 25 jaar ervaring met DTP, waarvan meer dan 10 jaar als freelancer.

Het heeft me gevormd als flexibele DTP’er, die je zonder problemen tijdelijk kunt inzetten. Ik maak me de gewenste werkwijze eigen, stem werkzaamheden af met het eventuele team en ga er voor je mee aan de slag. Zo ben ik de DTP’er met ervaring die je zoekt, om tijdelijk extra capaciteit aan het team toe te voegen.

Tip: ik beschik over een reisbus, dus kan zelfs meerdere dagen achter elkaar (per week) op locatie komen werken, door heel Nederland.

Brede kennis en jarenlange ervaring

Ik ben Allround DTP’er, dus beschik over een brede kennis en kan werken met de meest gangbare softwarepakketten. Dat betekent dat ik bijvoorbeeld goed thuis ben in Adobe InDesign, Photoshop en Illustrator. Ik ga graag aan de slag met ontwerpen tot aan drukwerk, net als met digitale publicaties en bijvoorbeeld met het ontwikkelen van marketingmaterialen.

Dus gaat het om POS-materialen voor in de winkel? Om promotiematerialen voor tijdens een beurs of evenement? Of om andere ontwerpen en soorten drukwerk? Ik ben er waarschijnlijk in thuis, omdat ik er voor diverse klanten al een keer aan heb gewerkt.

Bekijk mijn portfolio

Tijdelijk onderdeel van het team

Als tijdelijke DTP’er ben ik onderdeel van het team en draai ik mee alsof dat nooit anders is geweest. Ik weet dankzij mijn ervaring wat ik nodig heb om het werk uit te voeren. En lever het vervolgens op volgens de gevraagde specificaties. Zo ga ik op in het team, waarmee ik afstem wat er afgestemd moet worden om tot het gewenste resultaat te komen.

Ervaring:
O.a. Leen Bakker, Creatice Media Network (CMN), Betaalbare Koopwoningen Zaanstad, Cordaan, Bureau Fris, M68.

Expertise:
Bedreven in Adobe Creative Suite (Photoshop, Illustrator, InDesign). Veel ervaring in het samenwerken met grafisch vormgevers.

Aanpak:
Creatief en meedenkend. Ik kan goed zelfstandig werken, maar ook in een team weet ik mijn draai snel te vinden. Zowel op locatie als op afstand.

JenDuMoulin

CONTACT

Telefoon:

06 1980 99 00
  Stuur WhatsApp bericht

Adres:

Slijperweg 12a
1032 KV Amsterdam