DTPer vervangen: flexibel

DTPer vervangen: flexibel

Je wilt een DTP’er vervangen: hoe vind je snel een nieuwe specialist? Als de vaste DTP’er ziek is, met verlof gaat of zelfs onverwacht vertrekt zit je misschien met de handen in het haar. Wat nu!? Ik spring graag bij, om de lopende projecten voort te zetten en het nieuwe werk op te pakken.

Bij onverwachte afwezigheid en tijdens piekmomenten

Wil je de vaste DTP’er vervangen vanwege ziekte of verlof? Of ervaar je piekdrukte, waardoor de werkdruk voor het team te hoog oploopt? In die gevallen kun je me flexibel inzetten. Zo help ik om de werkdruk te verlagen of vang ik de uren of die zijn weggevallen nu de vaste kracht (tijdelijk) niet beschikbaar is. Ik heb ruim 25 jaar DTP-ervaring en werk meer dan 10 jaar als freelancer, dus kan uitstekend instappen op het moment dat dit nodig is.

Tip: ik beschik over een reisbus, dus kan zelfs meerdere dagen achter elkaar (per week) op locatie komen werken, door heel Nederland.

Moeiteloos projecten overnemen

Ik ben de Allround DTP’er die je zoekt, om een vaste kracht (tijdelijk) te vervangen. Dankzij mijn jarenlange ervaring en brede skillset kan ik moeiteloos inspringen en projecten overnemen. Gaat het om het ontwerpen van advertenties en brochures? Of het opmaken van magazines of een catalogus? Dankzij mijn inzet wordt de deadline gehaald.

Vanzelfsprekend bespreken we in overleg de inzet en de periode waar het om gaat. Ik bied veel flexibiliteit en kan uitstekend werken aan tijdelijke of projectgebonden werkzaamheden. Dat voorkomt langdurige kosten van een nieuwe vaste werknemer. Op die manier werk ik voor veel organisaties als voordelige vervanging van hun vaste DTP’er.

Bekijk mijn portfolio

Breed inzetbaar als DTP-vervanger

Je kunt haast ieder type DTP’er vervangen door mij in te zetten, dankzij m’n allround-expertise. Ik werk bijvoorbeeld graag met Adobe InDesign, Illustrator en Photoshop. Daarnaast heb ik veel kennis van typografie, kleurentheorie en de verschillende druktechnieken. Daardoor kan ik haast direct van start, om te werken aan de hoogwaardige ontwerpen die je zoekt.

Gaat het om werk voor klanten en opdrachtgevers of voor intern gebruik? Ik maak me de werkwijze eigen, stem het werk af met eventuele collega’s en ga ermee aan de slag. Bovendien ben ik op korte termijn beschikbaar en flexibel inzetbaar.

Ervaring:
O.a. Leen Bakker, Creatice Media Network (CMN), Betaalbare Koopwoningen Zaanstad, Cordaan, Bureau Fris, M68.

Expertise:
Bedreven in Adobe Creative Suite (InDesign, Illustrator, Photoshop). Veel ervaring in het samenwerken met grafisch vormgevers.

Aanpak:
Creatief en meedenkend. Ik kan goed zelfstandig werken, maar ook in een team weet ik mijn draai snel te vinden. Zowel op locatie als op afstand.

JenDuMoulin

CONTACT

Telefoon:

06 1980 99 00
  Stuur WhatsApp bericht

Adres:

Slijperweg 12a
1032 KV Amsterdam