Interim DTP: beschikbaar

Interim DTP: beschikbaar

Op zoek naar interim DTP? Ik help je uit de brand als je snel ondersteuning zoekt. Dat doe ik voor reclame- en marketingbureaus, voor uitgeverijen, drukkerijen en bijvoorbeeld organisatoren van evenementen. Als je interim DTP-expertise zoekt ga ik er graag voor je mee aan de slag.

Voor reclame-, marketing- en andere bureaus en organisaties

Ervaar je piekmomenten of strakke deadlines, waarvoor je extra hulp nodig hebt? Dankzij interim DTP schakel je snel extra capaciteit bij. Ik kan bijvoorbeeld ondersteunen bij advertenties, brochures en andere marketingmaterialen.

Of gaat het om bestanden die aangepast moeten? Of de productie van programmaboekjes, posters, banners en andere promotiematerialen? Ik ben de DTP’er die je interim kunt inzetten.

Tip: ik beschik over een reisbus, dus kan zelfs meerdere dagen achter elkaar (per week) op locatie komen werken, door heel Nederland.

Van ontwerp tot drukwerk

Als het aan specifieke DTP-kennis of expertise ontbreekt binnen het team kan ik daarvoor bijspringen. Gaat het bijvoorbeeld om de complexe opmaak van een document, geavanceerde beeldbewerking of het optimaliseren van drukbestanden? Ik beschik over de kennis en ervaring die je daarvoor nodig hebt.

Dat maakt me een allround DTP’er, die je interim kunt inzetten. Ik heb een scherp oog voor detail en een passie voor perfectie, dus ga er graag mee aan de slag. Dankzij mijn inzet als DTP’er op interim-basis is alles vanaf het ontwerp tot aan het drukwerk in goede handen.

Bekijk mijn portfolio

Beschikbaar en flexibel

Zoek je iemand om tijdelijk bij te laten springen? Gaat het om de vervanging van een vaste kracht? Dankzij interim DTP ben je bijzonder flexibel. Ik ben beschikbaar, dus schakel bij op de manier die jij wenst.

Vertel me waar het om gaat en waar je naar op zoek bent. Dan kan ik je precies aangeven wat ik daarin voor je kan betekenen. Ik heb meer dan 25 jaar ervaring met DTP, dus ken het klappen van de zweep en begrijp wat er nodig is.

Ervaring:
O.a. Leen Bakker, Creatice Media Network (CMN), Betaalbare Koopwoningen Zaanstad, Cordaan, Bureau Fris, M68.

Expertise:
Bedreven in Adobe Creative Suite (Photoshop, Illustrator, InDesign). Veel ervaring in het samenwerken met grafisch vormgevers.

Aanpak:
Creatief en meedenkend. Ik kan goed zelfstandig werken, maar ook in een team weet ik mijn draai snel te vinden. Zowel op locatie als op afstand.

JenDuMoulin

CONTACT

Telefoon:

06 1980 99 00
  Stuur WhatsApp bericht

Adres:

Slijperweg 12a
1032 KV Amsterdam