Ondersteuning bij DTP

Ondersteuning bij DTP

Je zoekt ondersteuning bij DTP, bijvoorbeeld voor een indrukwekkende brochure, een magazine of voor het perfectioneren van de bedrijfsdocumenten. Ik zorg ervoor dat jouw communicatie er professioneel uitziet en impact maakt. Schakel me in als je DTP-ondersteuning zoekt, zowel tijdelijk als periodiek of zelfs structureel.

Van ontwerp tot drukwerk

Ik help je bijvoorbeeld bij het ontwerpen van een brochure of flyer, voor een marketingcampagne. Dat project kan ik oppakken vanaf het ontwerp tot en met het drukwerk, zodat je daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. Ik zorg voor een aantrekkelijk en informatief ontwerp, dat de boodschap helder overbrengt. Daarnaast kies ik de juiste kleuren en lettertypen, net als de balans tussen afbeeldingen en tekst.

Gaat het in plaats daarvan om POS-materialen in de winkel of om andere vormen van drukwerk? Of om ontwerpen, waarbij de aanleverspecificaties je duizelen? Dat zijn precies de taken waarbij ik ondersteuning kan bieden, als DTP’er met meer dan 25 jaar ervaring binnen het vak.

Tip: ik beschik over een reisbus, dus kan zelfs meerdere dagen achter elkaar (per week) op locatie komen werken, door heel Nederland.

Voor bedrijfsdocumenten en presentaties

Zoek je ondersteuning bij DTP? Als Allround DTP’er die freelance werkt kan ik je er op allerlei manieren bij helpen. Dat geldt bijvoorbeeld voor de opmaak van documenten, tot aan het ontwerp en voorbereiden van jaarverslagen, whitepapers en zelfs presentaties.

Vertel me waar specifiek behoefte aan is, zodat ik kan aangeven wat ik daarin kan betekenen. Waarschijnlijk heb ik vergelijkbaar werk al eens gedaan voor andere opdrachtgevers. Dat betekent dat ik begrijp wat er moet gebeuren en er graag voor je mee aan de slag ga. Dat kan heel flexibel en ik ben vaak direct beschikbaar. Zo bied ik de DTP-ondersteuning die je zoekt, vanuit mijn brede expertise en jarenlange ervaring.

Bekijk mijn portfolio

Efficiënt en met aandacht voor detail

Ik weet wat er belangrijk is en wat ik nodig heb om het DTP-werk uit te voeren. Dat betekent dat ik daar efficiënt mee aan de slag kan. Bovendien werk ik freelance en ben ik flexibel, dus hoef je geen (extra) vaste kracht aan te nemen.

Ondertussen heb ik veel oog voor detail en maak ik me moeiteloos de merkidentiteit van jouw bedrijf eigen. Zo ga ik daarmee aan de slag als onderdeel van het team, terwijl je me flexibel inschakelt op het moment dat dat nodig is. Ik werk snel en accuraat, en als dat gewenst is zoveel mogelijk zelfstandig. Jij hebt er weinig omkijken naar, omdat ik de DTP-ondersteuning bied waar je naar op zoek bent.

Ervaring:
O.a. Leen Bakker, Creatice Media Network (CMN), Betaalbare Koopwoningen Zaanstad, Cordaan, Bureau Fris, M68.

Expertise:
Bedreven in Adobe Creative Suite (Photoshop, Illustrator, InDesign). Veel ervaring in het samenwerken met grafisch vormgevers.

Aanpak:
Creatief en meedenkend. Ik kan goed zelfstandig werken, maar ook in een team weet ik mijn draai snel te vinden. Zowel op locatie als op afstand.

JenDuMoulin

CONTACT

Telefoon:

06 1980 99 00
  Stuur WhatsApp bericht

Adres:

Slijperweg 12a
1032 KV Amsterdam